milanu bod kod Cesene / Debakl Kovačićeve momčadi na San Siru

Image
Foto: AP Images

Za Inter, u čijim redovima je Mateo Kovačić odigrao cijeli susret, gol je zabio Osvaldo (18).

28.9.2014.
17:30
AP Images
VOYO logo

U susretu petog kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je na San Siru doživio debakl izgubivši od Cagliarija 1-4 kojem je to bila prva pobjeda sezone.

Cagliari je utakmicu dočekao na začelju ljestvice sa samo jednim bodom osvojenim u prva četiri kola i razlikom pogodaka 3-7. No, momčad Zdeneka Zemana je odigrala savršeno prvo poluvrijeme postigavši četiri gola. Gostima je put do prve pobjede na San Siru nakon 19 godina olakšalo isključenje Yuta Nagatoma u 27. minuti. Junak utakmice bio je trostruki strijelac Albin Ekdal (29,34,44), a gol za goste zabio je i Marco Sau (10). Za Inter, u čijim redovima je Mateo Kovačić odigrao cijeli susret, gol je zabio Osvaldo (18).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fiorentina je na gostovanju kod Torina izvukla bod odigravši 1-1. Domaćin je poveo golom Fabia Quagliarelle u 62. minuti, a izjednačio je Khouma Babacar u 78. minuti. Hrvatski veznjak Milan Badelj odigrao je za 'viole' 63. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Identičnim rezultatom završio je i ogled Cesene i Milana. Domaćin je poveo golom Davidea Succija u 10. minuti, a devet minuta kasnije izjednačio je Adil Rami. Gosti su od 73. minute igrali bez isključenog Cristiana Zapate.

Na ljestvici vode Juventus i Roma sa po maksimalnih 15 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo