ODGOVOR BARCELONI / David Silva pred vratima Reala

Image

Da je transfer pred realizacijom pokazuje činjenica da su čelnici Valencije kupili veznjaka Grenoblea Sofianea Feghoulia koji je je doveden na Mestallu kao zamjena španjolskom reprezentativcu.

20.5.2010.
16:05
VOYO logo

Nakon što su prodali Davida Villu za 40 milijuna eura Barceloni, na izlaznim vratima Valencije je i David Silva kojeg ima namjeru kupiti madridski Real. Loša ekonomska situacija prisilila je klub na prodaju još jednog važnog igrača kluba sa Mestalle.

Vodstvo "Kraljevskog kluba" već duže vrijeme pokušava angažirati veznjaka španjolske reprezentacije, a veliki interes za Silvine usluge pokazali su i Manchester City, te Arsenal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je transfer pred realizacijom pokazuje činjenica da su čelnici španjolskog nogometnog prvoligaša Valencije kupili veznjaka Grenoblea Sofianea Feghoulia (20) koji je je doveden na Mestallu kao zamjena za Davida Silvu.

Mladi francuski reprezentativac potpisao je ugovor za "Šišmiše" na četiri godine, a njegov ugovor počinje važiti od prvog srpnja. Feghouli je za Grenoble igrao od 2007. godine, a prikupio je 60 nastupa i zabio tri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Feghouli je rođen u Levallois-Perretu, no roditelji su mu porijeklom iz Alžira, pa može igrati za obje reprezentacije. Alžirski izbornik Rabah Saadane već mu je ponudio mjesto u momčadi, no Feghouli se odlučio za Francusku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo