ondje mu cijela obitelj / David Luiz se dvoumi oko povratka u Pariz nakon niza terorističkih napada

Image
Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL

Brazilski dokapetan nema pravo nastupa u dvoboju protiv Perua u utorak u kvalifikacijama za SP 2018. godine i mogao bi se odmah vratiti u Pariz, no još uvijek nije donio odluku

15.11.2015.
16:28
Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Branič brazilske nogometne reprezentacije i PSG-a David Luiz još uvijek se dvoumi oko povratka u Pariz nakon niza terorističkih napada na francusku prijestolnicu.

Brazilski dokapetan nema pravo nastupa u dvoboju protiv Perua u utorak u kvalifikacijama za SP 2018. godine i mogao bi se odmah vratiti u Pariz, no još uvijek nije donio odluku. Premda su mu u Parizu djevojka, obitelj i brojni prijatelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trenutačno ne znam što da radim. Da li da odem u Pariz ili da ostanem s reprezentacijom? To je zaista vrlo, vrlo tužno. Zabrinut sam i još pokušavam shvatiti što se dogodilo. Tužno je vidjeti još jednu svjetsku tragediju," kazao je branič francuskog prvaka dodavši: "Kada sam saznao što se dogodilo odmah sam pozvao ljude u Parizu. Tamo su mi djevojka, obitelj i prijatelji. Svi su bili tužni i uplašeni", rekao je Luiz, 

U terorističkim napadima u petak navečer u Parizu je ubijeno 129 osoba, ozlijeđeno je više od 350 osoba, od kojih 99 kritično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazil nakon tri kola južnoameričkih kvalifikacija za svjetsko nogometno prvenstvo 2018. godine u Rusiji zauzima četvrto mjesto sa četiri boda, pet manje od lidera Ekvadora. Ispred Brazila su i Čile (7) i Urugvaj (6). Argentina je tek deveta s dva boda.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo