prijenos na vijesti.hr / Danas ćete na Pannonian Challengeu moći uživati uz spektakularne skejtere i Kirila Djaikovskog

Image
Foto: RTL

Finale za profesionalne vozače započinje od 20 sati, a svi koji neće moći nazočiti ovom fenomenalnom događaju, moći će gledati prijenos na portalu Vijesti.hr

21.8.2015.
15:53
RTL
VOYO logo

Nakon prvog adrenalinskog, a službeno drugog dana Pannonian Challengea XVI koji je bio prepušten izvrsnim rolerima slijede nam vozači skate-a.

Jučerašnji zlatni pobjednik inline dana bio je Joe Atkinson (UK), a u stopu su ga pratili srebrni Stephane Alfano (FR), a bronca je pripala Krisztián Szilágyiju (HU). 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je na redu dan prepun uzbuđenja koji će svojim trikovima ispuniti vozači skate-a. Prve ćete moći pogledati amatere koji će se boriti za titulu pobjednika od 15 sati, a profesionalni će se vozači u skate park spustiti u 18 sati na kvalifikacijsku vožnju.

Finale za profesionalne vozače započinje od 20 sati, a svi koji neće moći nazočiti ovom fenomenalnom događaju, moći će gledati prijenos na portalu Vijesti.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok neki budu zapanjeni natjecanjem skatera, drugi će se, oni više zainteresirani za ples, zabavljati uz Hip-Hop Jam pod nazivom 'Original Skillz Jam 2015' i besplatnu  break dance radionicu. Svi zainteresirani, bilo početnici ili već iskusni plesači, mogu ostati na radionici i naučiti neke nove plesne korake. Jam je osmišljen kao zajedničko druženje, ples i prije svega odlična zabava za sve Hip-Hop & Funk Styles plesače.Uz plesni dio programa moći ćete pogledati i oslikavanje grafita jednog od najboljih osječkih crtača – poznatog Rebusa. Pobjednika „Original Skillz Jam 2015“ odlučili smo nagraditi bogatom sponzorskom nagradom, a o njemu ili njoj će odlučivati naša tri tajna suca!


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo