Modrić željan trofeja / "Čuo sam da je Benitez jako zahtjevan, no meni to ne smeta, važno je držati disciplinu'

Image
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL

Iza Reala je sezona bez trofeja, dijelom i zbog dvije teške ozljede Luke Modrića koji je izvan terena proveo gotovo pola godine

23.7.2015.
16:18
nph/NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Reala u petak će odigrati prijateljsku utakmicu protiv Manchester Cityja na Melbourne Cricket Groundu, a Luka Modrić je prvi igrač koji je tijekom australske turneje izašao pred novinare s novim trenerom Rafom Benitezom s kojim je uspostavio vrlo dobar odnos.

"Radimo dobro i vrlo naporno te vjerujem kako ćemo u nadolazećoj sezoni imati mnogo uspjeha. Iako igračima ponekad to nije drago, mislim da je važno držati disciplinu tijekom pripremnog kampa. Ja s tim nemam problema", izjavio je hrvatski reprezentativac odgovarajući na pitanje o metodama rada novog trenera koji je poznat po strogoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza Reala je sezona bez trofeja, dijelom i zbog dvije teške ozljede Luke Modrića koji je izvan terena proveo gotovo pola godine.

"Bilo mi je teško, ali sam zaboravio na to. Ne osjećam nikakve tegobe i spreman sam dati sve od sebe kako bih na najbolji mogući način uzvratio treneru za povjerenje koje mi iskazuje", istaknuo je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da ću igrati na istoj, čak i na višoj razini nego prije. Razgovarao sam s trenerom i znam što očekuje od mene, bilo da je riječ o obrambenoj ili napadačkoj ulozi. Moji prvi dojmovi su vrlo dobri. Čuo sam da je trener jako zahtjevan, a meni to odgovara. Još uvijek imamo dosta vremena za upoznavanje, a nadam se da ćemo se još više povezati kroz sljedeću sezonu od koje puno očekujem.

Reagirao je najbolji hrvatski nogometaš i na priče o mogućem odlasku Sergija Ramosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim da ostane. On je naš kapetan na travnjaku i izvan njega i vrlo je sretan ovdje. Za mene je on najbolji obrambeni igrač na svijetu. I uopće ne trebate sumnjati da i on želi ostati", zaključio je Modrić.

Real je na australskoj turneji u prvoj pripremnoj utakmici odigrao 0-0 protiv Rome, a potom izgubio na jedanaesterce. U tom je dvoboju hrvatski reprezentativac odigrao jedno poluvrijeme. Dvoboj Reala i Manchester Cityja na rasporedu je u petak, s početkom točno u podne po hrvatskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo