Crveno-beli od leta u opremi "Puma"

Da se ponovi Bari

29.1.2013.
19:43
VOYO logo

Upravni odbor Fudbalskog kluba Crvena zvezda je na sinoćnjoj sednici odlučio da prihvati saradnju sa proizvođačem sportske opreme "Puma".

Nemački gigant će tako od leta biti novi tehnički sponzor kluba iz Ljutice Bogdana, a to tada fudbaleri Zvezde će igrati u opremi italijanske firme "Legea", koju je "dovela" na Marakanu bivša uprava na čelu sa Vladanom Lukićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već duže vreme u klubu se naslutiti nezadovoljstvo italijanskim proizvođačem najčešće zbog nekvalitetne opreme i nepoštovanja raznih stavki iz ugovora.

U "Puminoj" opremi Zvezda je 1991. godine postala šampion Evrope, pa će sigurno armija navijača sa velikim simpatijama prihvatiti njen povratak na Marakanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lista klubova koje oblači renomirani nemački brend je predugačka, a među najpoznatijima su Borusija Dortmund, Štutgart, Klub Briž, Fejnord, Espanjol, Palermo, Njukasl, Bordo i Dinamo Zagreb.

Kada je reč o nacionalnim selekcijama dresove "Pume" nose reprezetacije Italije, Češke, Austrije, Švajcarske, Obale Slonovače, Južne Afrike, Urugvaja i Čilea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo