Zbrajaju se dojmovi / Cro Cop: 'Nelson je prijetio oružjem, a u ringu s njim dogodila mi se najbizarnija stvar u karijeri'

Image
Foto: Bellator MMA

Mirko Filipović se nakon meča oglasio na svom Facebook profilu

18.2.2019.
8:22
Bellator MMA
VOYO logo

Hrvatski MMA borac Mirko Filipović slavi pobjedu nad Royem Nelsonom u Bellatoru. Mirko je u 44. godini pokazao da u njemu još uvijek ima "dinamita". Nelsona, koji mu je zadao težak poraz 2011. godine.

Cro Cop se nakon meča oglasio na svom Facebook profilu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala na porukama koje ste mi slali uoči i nakon meča,od srca hvala.borbu ste vidjeli i neću ju previse komentirati. Nelson je tvrd i težak borac za svakoga. Nakon borbe je radio nepotreban cirkus ali šta je tu je. Žalio se na sve sve i svašta, komisiji je čak prijavio da su mi noge bile skliske(?!), pa su došli za mnom u svlačionicu predstavnici Atletske komisije i pregledali me (?!) iako sam od ulaska u arenu do kraja borbe uz sebe neprekidno imao predstavnika Atletske komisije koji je doslovno isao u WC za mnom i bio sam detaljno pregledan uoci izlaska u boriliste", napisao je Mirko.

"Ali su se i oni smijali, a jedan od njih kaze: "Ma Nelson je takav, stalno cirkusi s njim. Na jednoj priredbi nas hvali da smo najbolji na svijetu, a na drugoj da smo najgore smeće. Nakon toga je Nelson prijetio okolo i to čak da ce donijeti oružje. Ne znam kome je to bilo upućeno, ali je stigla policija i pretražila mu sobu. Nema zajebancije s policijom ovdje. Nakon svega mi je ipak poslao poruku i čestitao na pobjedi.i zatražio novu borbu. Odgovorio sam mu ‘zasto ne?’, ali to nije do mene, a nisam siguran u njegov status u Bellatoru nakon svega ovoga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirko je opisao i kakava mu se bizarnost dogodila dok je bio u ringu s Nelsonom.

"I jos nesto. U meču se dogodila najbizarnija stvar u mojoj karijeri.u jednom klinču dok sam ga držao na ogradi lik me ugrize za prst!! Zagriz je bio preko gume za zube što je naravno ublažilo jačinu ugriza, ali da i to nekome može pasti na pamet nisam znao do sinoć", napisao je Mirko na Facebook.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo