IDEALAN SPARING PARTNER / Cro Cop 'natamburao' RTL-ovog novinara

Za Cro Copovu spremnost pred meč protiv Bonjaskog zaslužan je i RTL-ov novinar Boris Jovičić. Naime, tijekom intervjua Mirko je odlučio svoje vještine demonstrirati upravo na našem novinaru.

7.3.2014.
14:29
VOYO logo

ZAGREB - Nakon K-1 World Grand Prix Finala, Zagreb će ponovno biti centar svjetske borilačke scene - u subotu, 8. ožujka u Areni Zagreb održat će se kick boks spektakl 'Glory 14' na kojem će glavne zvijezde biti Mirko Cro Cop Filipović i RemyBonjasky.

Bit će to njihova druga borba, revanš 12 godina nakon Mirkove pobjede u K1 u Fukuoki. Tada je Filipović slavio tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne razmišljam o tome što će biti, ja sam borac koji ide borbu po borbu, trening po trening, svaka borba ti može biti posljednja, jer nikad ne znaš kako ćeš doživjeti koju i kakvu ozljedu," kazao je Filipović kojem će to biti debi u Gloryju nakon osvajanja K-1 World Grand Prixa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cro Cop se osvrnuo i na svoju karijeru, kao i na način na koji razmišlja o sportu:

"Kada vidim da više ne mogu, kada se nakon jednog treninga ne stignem u potpunosti oporaviti do idućeg i kada budem jednostavno prazan, onda ću znati da je vrijeme da stanem. Trenutno se osjećam dobro, ulazim spreman u ovu borbu, no vidjet ćemo što će biti dalje", izjavio je Mirko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A za Cro Copovu spremnost pred meč protiv Bonjaskog zaslužan je i RTL-ov novinar Boris Jovičić. Naime, tijekom intervjua Mirko je odlučio svoje vještine demonstrirati upravo na našem novinaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je izgledao ovaj prilično neuobičajeni sparing, pogledajte u videoprilogu.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike