VULGARNO, ALI SMIJEŠNO / Crnogorac i Srbin iz Cityja zaboravili na kamere!

Image
Foto: Sceenshot YouTube

Čini se da su Aleksandar Kolarov i Stefan Savić bili toliko sretni zbog osvajanja engleske titule u zadnjim sekundama da su zaboravili kako se nalaze pred kamerama u programu uživo. Srećom, Englezi ne razumiju njihov jezik.

14.5.2012.
10:40
Sceenshot YouTube
VOYO logo

Preokret Manchester Cityja protiv Queens Park Rangersa u sudačkoj nadoknadi, koji je već proglašen najdramatičnijim u povijesti engleskog nogometa, toliko je 'raspametio' domaće nogometaše da su se pojedinici čak zaboravili pred kamerama.

Tako je crnogorski reprezentativac Stefan Savić upao u kadar kada je njegov suigrač Aleksandar Kolarov davao izjavu za klupsku televizijsku postaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da su bili izvan sebe od uzbuđenja, pokazuje trenutak kada je srpski reprezentativac nakratko prekinuo intervju kako bi na potjerao crnogorskog kolegu, ali riječi koje je upotrijebio nisu bile primjerene za program uživo.

Srećom, Englezi ne znaju njihov jezik, no sada je sigurno da će video balkanskog dueta iz Cityja vrlo brzo osvojiti internet. Na smiješan ili vulgaran način, prosudite sami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo