Crno-belima se smeši titula (VIDEO)

Fudbaleri Partizana imaju 11 bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu

17.3.2013.
21:30
VOYO logo

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu OFK Beograda rezultatom 2:0 (0:0), i nakon 19. kola Jelen Super lige Srbije imaju 11 bodova prednosti nad drugoplasiranom Crvenom zvezdom.

Iako nisu blistali crno-beli su zabeležili četvrtu uzastopnu pobedu bez primljnog gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Partizan - OFK Beograd 2:0 (0:0) Mitrović 49, Luka 60

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred oko 7.000 gledalaca u Humskoj domaći tim je rešio pitanje pobednika tek u drugom poluvremenu. Mrežu "romantičara" načeo je Mitrović, a konačnih 2:0 postavio je Luka u 60. minutu.

Vermezović: Prvenstvo će biti rešeno u naredne četiri utakmice

Trener crno-belih Vladimir Vermezović se nije osvrtao poraz Zvezde i njen minus na tabeli od 11 bodova, koliko njegov tim ima posle 19. kola Jelen Superlige. On je posle pobede nad OFK Beogradom izjavio da se prvenstvo rešava u naredne četiri utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Pokušavali smo u prvom poluvremenu, ali OFK Beograd se dobro branio i pretio kontrama. Zadovoljniji sam igrom drugim poluvremenom, ne samo zbog dva gola, već i zbog toga što smo bolje igrali. Teško je igrati unapred dobijene utakmice, posebno protiv ekipe kakva je OFK Beograd. Oni su pokazali da znaju da se brane, kao i pre nekoliko dana protiv Vojvodine - rekao je Vermezović.

Posle pauze zbog reprezentacije fudbalere Partizana čekaju četiri utakmice, od kojih će tri biti gostovanja (Hajduk, Sloboda, Javor) i Vojvodina u Humskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Nama su sva gostovanja i teška i slatka jer Partizan ima navijače širom Srbije. Iako ćemo biti u okrnjenom sastavu već od srede počinjemo da se spremamo za naredne četiri utakmice u kojima se verovatno lomi prvenstvo - poručio je Vermezović.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike