Crno-beli bez Saše Ilića protiv Vojvodine

Akuelni šampion oslabljen pred derbi sa Novosađanima

5.4.2013.
12:37
VOYO logo

Fudbaleri Partizana dočekuju Vojvodinu derbiju u 22. kolu Jelen Super lige. Crno-beli u utakmicu sa Novosađanima ulaze posle dva uzastopna remija, sa Hajdukom (1:1) i Slobodom (0:0), dok je Vojvodina zabeležila poraz (OFK Beograd 0:1) i pobedu (Jagodina 1:0).

Trener Vladimir Vermezović neće moći da računa kapitena Sašu Ilića koji je doživeo povredu u Užicu, kao i na desnog beka Aleksandra Miljkovića. a žele pobedu kako bi zadržali prednost nad drugoplasiranom Crvenom zvezdom, koja je pobedama protiv Radničkog (2:0) i Hajduka (3:0) smanjila zaostatak na sedam bodova. Partizan je prvi sa 51 bodom, dok je Vojvodina treća sa 41 bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostalim mečevima 22. kola domaćeg prvenstva sastaće se Hajduk - Sloboda, OFK Beograd - Javor, Donji Srem - Novi Pazar, BSK - Radnički Niš i Jagodina - Rad, dok su u nedelju, pored derbija između Partizana i Vojvodine, na programu dueli Smederevo - Crvena zvezda i Hajduk - Sloboda.

Crvena zvezda igra protiv poslednjeplasiranog Smedereva, koje ima samo devet bodova, i želi treću uzastopnu pobedu kako bi ostala u trci za vodećim Partizanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oklopnike" će predvoditi novi trener Ljubomir Ristovski, pošto je zbog loših rezultata juče otpušten Miloš Velebit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike