Nedjelja, prokleta nedjelja / Crni dan za bogatu američku obitelj

Image
Foto: AP

Vlasnici engleskog prvaka Manchester United i NFL momčadi Tampa Bay Buccaneers - američka obitelj Glazer - u nedjelju su doživjeli dva neugodna poraza.

24.10.2011.
11:27
AP
VOYO logo

Prvo je Manchester City u velikom gradskom okršaju na Old Traffordu ponizio United (6:1), a potom su Chicago Bearsi na Wembleyu pobijedili Tampu 24:18. Braća Joel i BryanGlazer su obje utakmice pratili na tribinama.

Nakon utakmice u Manchesteru privatnim helikopterom su odletjeli u London na Wembley, no niti tamo nisu imali previše sreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret je trebao tradicionalnim bacanjem novčića otvoriti branič Crvenih vragovaRio Ferdinand, ali nakon debakla na Old Traffordu, pobjegao je u nepoznatom pravcu.

Posljednji put kada je Tampa gostovala u Lodonu 2009. godine izgubila je od New England Patriotsa 7:35. Ogled između Bearsa i Buccaneers na Wembleyju je pratilo 76.980 gledatelja, a bila je to peta NFL utakmica igrana u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obitelj Glazer je kupila Tampa Bay Buccaneerse 1995. godine za 192 milijuna dolara, a Manchester United 2005. za 900 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike