Čović: Zvezda je simbol srpstva, nije imala Tuđmana u upravi kluba!

Zvezdin spasilac prozvao "tuđmanovce"

26.11.2012.
20:27
VOYO logo

Predsednik KK Crvena zvezda i član Radne grupe fudbalske sekcije, Nebojša Čović, u gostovanju na TV Prva istakao je da su crveno-beli simbol srpstva, prenosi Alo.

On je podsetio da Zvezda u upravi nikada nije imala ime poput Franje Tuđmana, kao neki drugi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, Čović je rekao da je stadion Zvezde gradio narod, ličnim donacijama i dobrovoljnim radom, jer je klub smatran nacionalnim simbolom.

Podsećamo, sličnu izjavu dao je i sada već bivši predsednik kluba Vladan Lukić koji je ocenio da uz crkvu i vojsku, Zvezda je uz rame najvećim srpskim vrednostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje da se vidi kako će na ovo reagovati ljudi iz Partizana, a Čović se u nastavku intervjua osvrnuo na oporavak kluba sa Marakane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Prvo što mora da se uradi jeste da se uvede red, jer dosta je bilo rasipništva. Potrebno je vreme, nema čarobnog štapića i optimista sam ako se dobro zasuku rukavi i uvedu pravila igre - rekao je Čović.

Prvi čovek tima sa Malog Kalemegdana je zatim dodao da crveno-beli, kao najtrofejniji srpski klub, uvek moraju da jurišaju na prvo mesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ne može tim da igra dobro, a da ima organizacione i finansijske probleme. Zvezda ipak nema pravo da traži neku drugu ambiciju osim da bude prva, bilo koji sport da je u pitanju - zaključio je Čović.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo