Čović: U Zvezdi ne bi smeli da igraju fudbaleri koji puše, piju i krkaju slaninu!

Nebojša Čović kritikuje pojedine igrače Zvezde zbog njihovog nezdravog načina života

29.11.2012.
13:58
VOYO logo

Član Radne grupe FK Crvena zvezda Nebojša Čović izjavio je gostujući na "SOS kanalu" da za ovaj klub ne bi smeli da nastupaju momci čije su glavne odlike primitivno ponašanje, arogancija i bahatost!

Kako prenosi Alo, iritiran činjenicom da je Zvezda zbog slabih partija u poslednje vreme eliminisana iz Kupa Srbije i da na tabeli zaostaje za jesenjim šampionom Partizanom, Čović je opleo po pulenima trenera Aleksandra Jankovića, a ta izjava je odjeknula u srpskoj javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- U Crvenoj zvezdi ne bi mogli da igraju fudbaleri, ma kako se oni zovu, koji u centralnim delovima Beograda puše, uz pivo ili pivdžu i krkaju slaninu, a pri tome ne kontrolišu svoje masnoće, a vidim ih na terenu da posle 20 minuta teško trče. Pa ja bih trčao više od njih, jer bi mi bilo hladno na terenu od zime - istakao je Čović.

Predsednik košarkaškog kluba nije tom prilikom želeo da imenuje prvotimce crveno-belih koji nezdravo žive, ali se na fejsbuku jako brzo pojavila fotografija igrača Zvezde u jednom od uglednih prestoničkih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pitanju je beogradski klub "Teatro", u kome su fotografisani mladi reprezentativac Srbije Luka Milivojević sa cigaretom u ustima i povremeni član fudbalske reprezentacije Srbije Nikola Maksimović (desno).

- Ne pušim niti se alkoholišem. Najgluplje od svega je što sam više iz šale uzeo cigaretu i neko me je snimio u tom trenutku. Žao mi je što je tako ispalo jer sam iz sportske porodice i svi znaju da nisam ljubitelj nikakvih poroka - rekao je Milivojević o spornoj fotografiji koju je objavio sajt beogradnocu.com, tačnije u jednom od svojih Fejsbuk albuma na kojima se i nalaze fotografije sa provoda u poznatim beogradskim noćnim klubovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo