Čović ponovo preti odlaskom iz Zvezde

Novi potresi na Marakani

5.2.2013.
12:08
VOYO logo

Potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović izjavio je da je blizu odluke da napusti crveno-bele, jer po njegovim rečima "neko stalno minira dogovore".

- Krajnje je vreme da shvatimo u kakvom smo položaju i da budemo realni. Niko neće doneti torbu para i ostaviti je ispred stadiona. Zato je važno da postavljena strategija bude sprovedena u delo. Pokušavao sam iz sve snage da obezbedim uslove da se krene napred, ali nismo stigli do krajnje postavljeno cilja. Ukoliko u narednih nekoliko dana ne krenemo napred, onda treba iskreno reći da mi to ne možemo - rekao je Čović za Novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpredsednik Zvezde je rekao da je najveći problem to što neko stalno sputava izlazak Zvezde iz sportske i finansijske blokade.

- Što se mene tiče, osećam se kao da guram kamen uzbrdo, a da čitavo vreme neko želi da se spotaknem bez obzira na uloženi trud i odgovornost prema poslu koji radim. Mazohista nisam, i ako se nešto ne promeni, blizu sam da od svega dignem ruke. Ovde sam došao da rešim alarmantno stanje, a izgleda da nismo svi u upravi ozbiljno shvatili finansijski izveštaj, koji je dat sa svim elementima kako bi se skinula blokada. To se nekada rešavalo kada voda dođe do grla uzimanjem pozajmica ili kredita. Sada nema za to prostora i blizu je dan kada ćemo se sresti sa realnošču i istinom, koja je bolna - naveo je on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čović je podsetio da radi u klubu isključivo volonterski bez kola, vozača i službenog mobilnog telefona.

- Posvetio sam se Zvezdi više nego sopstvenom poslu od kojeg živim, ali nisam lud da nastavim ako drugi budu maksimalno okrenuti zadacima. Nemam u klubu zaposlenog ni svog trenera, ni sina, ni rođaka, ni nekog svog igrača... Moja ljubav prema Zvezdi nikada nije bila sporna, ali ne mogu sve sam i treba mi pomoć. Spreman sam da probijem i zid glavom samo da se ispuni plan koji sam preuzeo kao potpredsednik. Kako će ići dalje nije samo u mom domenu - zaključio je Čović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike