Čović: Nije me udario ni Milošević, a kamoli Džajić

Potpredsednik FK Crvena Zvezda poručio da neće otići iz kluba posle sukoba sa Draganom Džajićem

28.1.2013.
11:18
VOYO logo

Potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović ponovo je demantovao tvrdnje pojedinih medija da ga je predsednik kluba Dragan Džajić udario u incidentu na stadionu koji se navodno dogodio prošle nedelje.

- Svojevremeno ni Slobodan Milošević me nije udario, a kamoli Džajić. Da jeste, vratio bih mu barem tri puta. Džajić je bio uzrujan i krenuo je na mene, pokušao da me udari, ali nikakve tuče nije bilo, kako su zlonamerno preneli pojedini mediji. Ja incident nisam inicirao, došlo je do razlika u načinu rada i to nije ništa strašno. Taj incident bi trebalo zaboraviti u interesu Crvene zvezde - izjavio je Čović gostujući u emisiji "Utisak nedelje" na B92.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je potom dodao i da ni na koji način nije izazvao incident sa predsednikom kluba. - Nemam nameru da napuštam fudbalski klub i nemam nameru da uslovljavam da li će raditi ovaj ili onaj - rekao je Čović i istakao da Zvezda mora da promeni način rada ako želi da smanji višemilionski dug.

- Ako ne postavimo dogovore kako treba, doživećemo još goru sudbinu nego pre šest meseci. Sukob nije počeo u sredu, počelo je oko fonda za pomoć Crvenoj zvezdi, ja nisam ništa hteo da radim bez dogovora s njim. Problemi su proistekli kada nismo uspeli da dovedemo dva igrača i nismo krenuli u deblokadu računa - istakao je potpredsednik crveno-belih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čović je rekao da je potom u javnost izašla priča o tome da je on od bivših igrača Zvezde tražio da pomognu klubu, što, kako je naveo, nije tačno već je račun za pomoć namenjen za sve one koji žele da pomognu klubu.

- Zamena je teza, ja nikad nisam pozivao bivše Zvezdine igrače da pomognu novčano. Mi moramo da radimo na nov način, ovo su nova vremena i mora da se radi po ceo dan da bi se zaradio novac, svi moraju da budu maksimalno mobilisani. Neophodna je efikasnost u radu - istakao je Čović, dodajući da je incident na Marakani predimenzioniran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike