Čović i Vujošević kažnjeni sa po 118.000 dinara

Zbog nesportskog ponašanja i međusobnog vređanja

14.2.2013.
3:23
VOYO logo

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čovića i trener Partizana Duško Vujošević kažnjeni su sa po 118.000 dinara zbog nesportskog ponašanja i međusobnog vređanja na prekinutoj finalnoj utakmici košarkaškog Kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu.

Istovremeno, komesar takmičenja Predrag Bojić kaznio je oba kluba sa po 236.000 dinara zbog nesportskog ponašanja navijača, vređanja učesnika utakmice, paljenja baklji, bacanja u teren petardi, mekih i tvrdih predmeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vujošević će morati da plati još 118.000 dinara zbog nesportskog kritikovanja suđenja na konferenciji za medije po završetku utakmice u kragujevačkoj dvorani Jezero, kao i 11.800 dinara zbog zarađene tehničke greške na meču.

Sa po 23.600 dinara zbog diskvalifikujuće greske kažnjeni su pomoćni trener Crvene zvezde Milan Gurović i igrač Partizana Ðorđe Gagić, a trener crveno-belih Vlada Vukoičić sa 11.800 dinara takođe zbog tehničke greške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekipa domaćina završnog turnira Radničkog kažnjena je sa 118.000 dinara zbog nesportskog ponašanja gledalaca i vređanja službenih lica. Trener Vojvodine Siniša Matić kažnjen je sa 11.800 dinara zbog tehničke greške na utakmici četvrtfinala sa Crvenom zvezdom, a istom sumom i Crvena zvezda zbog tehničke greške klupi na utakmici sa Novosađanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo