Čović: Ako propadne Zvezda, propašće i Srbija (VIDEO)

Raspad Crvene zvezde bio bi jednak nestanku države u kojoj živimo

22.6.2013.
19:07
VOYO logo

Potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović izjavio je na konferenciji za novinare da je raspad tog kluba ravan nestanku Srbije.

Ćović je istakao da taj fudbalski klub ne krije svoje probleme, kao i da je najveći kapital u mladim igračima i da se više ne sme zaboraviti ni na jednog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ideja raspada Crvene zvezde je ravna varijanti nestanka Srbije. Država ostaje da živi, i Zvezda će živeti. Posle kiše uvek dođe sunce. Imamo probleme i ne krijemo ih. Niko normalan nema pravo da se raduje Zvezdinoj krizi. Taj brod ako se prevrne, prevrnuće se i srpski fudbal - rekao je Čović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Zvezda mora da se okrene svojim proizvodima, svojoj deci. Razumem da je Zvezda u velikoj krizi, ali njen najveći kapital je u igračima. U tom delu držimo veoma jasan i čvrst kurs i ne smemo zaboraviti ni na jednog jedinog - rekao je Čović.

Klub sa Marakane nema trenera od odlaska Rikarda Sa Pinta, a Čović je rekao da će javnost o novom čoveku na tom mestu biti obaveštena kada se nađe rešenje. Čović je dodao i da postoji interesovanje za Zvezdine igrače i da se oko prodaju moraju usaglasiti finansijski i sportski deo uprave tog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ima interesovanja, videćemo kako ćemo proći što se tiče transfera. Tu je finansijski deo koji mora da se podredi mišljenju sportskog dela. Ne možemo da uđemo u transfer igrača koji je potreban. Sportski deo je taj koji na neki način donosi konačnu odluku, ali analiziramo zajedno. Odluka mora da ima sve dimenzije - rekao je potpredsednik Zvezde.

On je naveo da je Zvezda u petak isplatila naknade pojedinačno od dve do deset hiljada evra, i dodao da će u ponedeljak i utorak biti regulisani svi Zvezdini dugovi i obaveze vezane za omladinski pogon, prevoz, stanove i obezbeđenje u iznosu od 14.200.000 dinara, što je obezbeđeno iz namenskih donacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo