operacija ramena / Cleveland bez Lovea do kraja doigravanja

Image
Foto: AP

Kevin Love je iščašio rame u dvoboju s krilom Celticsa Kellyjem Olynykom u nedjeljnom susretu u kojemu su Cavsi ostvarili pobjedu za prolazak u drugi krug s čistih 4-0 u pobjedama

30.4.2015.
11:35
AP
VOYO logo

Jedan od favorita Istočne konferencije NBA lige Cleveland Cavaliersi ostatak će ovogodišnjeg doigravanja morati odigrati bez svog startnog visokog krila Kevina Lovea koji se u srijedu morao podvrgnuti operaciji lijevog ramena koje je ozlijedio u posljednjoj, četvrtoj utakmici prvog kruga protiv Boston Celticsa.

Love je iščašio rame u dvoboju s krilom Celticsa Kellyjem Olynykom u nedjeljnom susretu u kojemu su Cavsi ostvarili pobjedu za prolazak u drugi krug s čistih 4-0 u pobjedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema navodima Cavaliersa, Loveov oporavak trajat će između četiri i šest mjeseci.

Ove sezone Love je ostvarivao 16.4 poena, 9.7 skokova i 2.2 asistencija, a u Cleveland je stigao prošloga ljeta iz Minnesota Timberwolvesa nakon što se LeBron James odlučio vratiti u Cavse nakon četiri godine provedene u Miami Heatu kako bi zajedno s Kyriem Irvingom oformili "veliki trojac" i pokušali osvojiti naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cavsi će bez Lovea u drugom krugu doigravanja igrati protiv boljeg iz dvoboja između Chicago Bullsa i Milwaukee Bucksa u kojemu je trenutačno 3-2 u pobjedama za Bullse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo