odbio ponudu iz subotice / Ćiro otkrio RTL-u da ipak ne odlazi u Srbiju: 'Ne mogu si dozvoliti da me Mamić i Šuker tjeraju iz Hrvatske!'

Nema posustajanja za Mamićeva kuma Ćiru Blaževića. Njega su za trenera htjeli čelnici Spartaka iz Subotice, fenjeraša srpske Jelen Lige. Evo zašto je odbio ponudu!

26.10.2015.
19:07
VOYO logo

Poznati hrvatski nogometni stručnjak Miroslav Blažević trebao je postati novi šef stručnog stožera Nogometnog kluba Spartak iz Subotice.

Kako se navodi, Blažević je razgovarao s predsjednikom Spartaka Draganom Simovićem

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije još završeno, ali je izvjesno. Pregovaramo, na vezi smo i tijekom dana bit će sve poznato. Nadam se pozitivnom epilogu", rekao je Simović. 

Uprava kluba smijenila je u subotu dosadašnjeg trenera Stevana Mojsilovića zbog loših rezultata, jer je klub poslije 15 odigranih kola na dnu ljestvice Superlige Srbije. Blažević, koji ima 80 godina, tijekom karijere vodio je brojne klubove, a posljednji angažman imao je prošle godine u Zadru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Ćiro je za RTL demantirao svoj odlazak.

"Odbijam jer ne mogu si dozvoliti da mene Mamić i Šuker tjeraju iz Hrvatske dok me drugi traže. Otjerali su me u Kinu, otjerali su me u Iran. Dok njih ne srušim, neće moći", rekao je Ćiro za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike