siguran u revanš / Ćiro oduševljen skupinom: 'Turska i Češka ne bi smjele Hrvatskoj ugroziti četvrtfinale'

Legendarni bivši trener hrvatske nogometne reprezentacije Miroslav Ćiro Blažević komentirao je za RTL Danas hrvatske suparnike u skupini D za nadolazeće Europsko nogometno prvenstvo

12.12.2015.
20:22
VOYO logo

Ždrijebom u Parizu određene su skupine Europskog nogometnog prvenstva kojem će u lipnju sljedeće godine domaćin biti Francuska.

Hrvatska je svrstana u skupinu D zajedno sa Španjolskom, Češkom i Turskom. Prvu utakmicu Hrvatska igra protiv Turske 12. lipnja na Parku prinčeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupinu za RTL Danas je komentirao Miroslav Ćiro Blažević.

"Oduševljen sam. Ne vidim nikakvu mogućnost da omanemo četvrtfinale. Španjolska je aktualni europski prvak i favorit, ali to joj je i hendikep. Međutim, Turska i Češka ne smiju Hrvatskoj biti konkurenti da bi joj ugrozili četvrtfinale", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S Turskom imamo jedan povijesni obračun. Zadnji put na Europskom prvenstvu su nas eliminirali s našom nespretnošću, ali ovaj put sam gotovo siguran da ćemo doživjeti revanš", dodao je Blažević.

Istaknuo je kako Hrvatsku vidi na prvom mjestu. Podsjestio je kako je izbornik istaknuo da će ovu generaciju dignuti na razinu Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čačić mora dignuti tu ljestvicu jako visoko jer jedino tako može doći kao vice šampion ili treći u Europi. Obzirom na koncentrat talenta hrvatske reprezentacije imamo svo moralno pravo da kažemo da ćemo se boriti za titulu europskog prvaka", naglasio je.

Više pogledajte u videu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo