ČOVJEČE, IDI SE LIJEČITI / Chisora izbačen iz boksa do daljnjeg!

Image
Foto: PIXSELL

Svjetski boksački savjet je razmotrio sve moguće odgovore na ponašanje Dereka Chisore, kojeg se smatra jednim od najgorih u povijesti boksa, te ga je sususpendirao na 'neodređeno vrijeme'.

29.2.2012.
12:50
PIXSELL
VOYO logo

Britanski boksač Dereck Chisora suspendiran je na "neodređeno vrijeme" zbog izazivanja incidenta nakon meča u teškoj kategoriji koji je izgubio na bodove od Ukrajinca Vitalija Klička 18. veljače u Muenchenu, odlučio je u srijedu Svjetski boksački savjet (WBC).

WBC je ramotrila sve moguće odgovore na ponašanje Dereka Chisore, kojeg se smatra jednim od najgorih u povijesti boksa, stoji u priopćenju te federacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"WBC će također donijeti odluku o novčanoj kazni koja će biti određena nakon saslušanja boksača te određuje suspenziju na neodređeno vrijeme za Dereka Chisoru", dodaje WBC koja sugerira Britancu da zatraži liječničku pomoć u kontroliranju svoje agresivnosti.

Na vaganju prije meča, Chisora je ošamario protivnika, zatim je pljunuo u lice njegovom bratu Vladimiru Kličku, a onda se potukao sa svojim sunarodnjakom Davidom Hayeom na konferenciji za novinare poslije borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Bavarskoj je Vitalij Kličko obranio naslov u teškoj kategoriji po WBC-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo