rasistički ispad / Chelseajevi navijači ovim postupkom šokirali svijet

Do incidenta je došlo u pariškom metrou kad nekoliko Bluesa nije dalo crncu da uđe u podzemnu željeznicu

18.2.2015.
8:53
VOYO logo

Nekolicina navijača Chelseaja, koji su jučer bili u Parizu tijekom remija s PSG-om, šokirali su svijet rasističkim ispadom.

Do incidenta je došlo u pariškom metrou kad nekoliko Bluesa nije dalo crncu da uđe u podzemnu željeznicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stajali su na jednom od ulaza, a kad je muškarac htio ući, gurali su ga van.

Nitko ne bi bi pomislio da je došlo do rasističkog ispada da nisu počeli skandirati: "Mi smo rasisti, mi smo rasisti, i to je ono što volimo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Chelseaja su nakon ovoga izdali službeno priopćenje: "Takvo ponašanje je odvratno i za njega nema mjesta u nogometu i društvu. Podržat ćemo sve odluke o kaznenim postupcima koji će biti podnijeti protiv osoba koja su prouzrokovale incident, a ako se utvrdi kako su oni članovi kluba, Chelsea će poduzeti potrebne mjere protiv njih, a one uključuju zabranu odlazaka na utakmice i kupovanje karti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli slučaj će vjerojatno istražiti i UEFA, piše Mirror.

Navedeni incident snimio je jedan od slučajnih prolaznika, Paul Nolan, koji je prokomentirao cijeli slučaj: "Čovjek je očigledno bio vrlo šokiran. Na prvu, nije shvatio tko su oni i što se događa pa je pokušao ući i drugi put. Opet su ga gurnuli. To je definitivno bio kulturalni šok za mnoge putnike koje sam čuo da komentiraju, u nevjerici, kako je 'to suludo'".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike