Konkurenti remizirali / Chelsea pregazio Swansea Costinim hat trickom

Image
Foto: AP Images

Junak susreta bio je Brazilac sa španjolskom putovnicom Diego Costa koji je postigao prva tri gola za 'Bluese'.

13.9.2014.
18:38
AP Images
VOYO logo

Nogometaši Chelsea upisali su i četvrtu uzastopnu pobjedu u engleskom prvenstvu nakon što su na Stamford Bridgeu porazili Swansea City 4-2.

Junak susreta bio je Brazilac sa španjolskom putovnicom Diego Costa koji je postigao prva tri gola za 'Bluese'. Costa na kontu ima već sedam golova u prva četiri ligaška kola. Pogodak za londonski sastav zabio je i Loic Remy (80), dok su strijelci za goste bili John Terry (11-autogol) i Jonjo Shelvey (86).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Southampton je deklasirao Newcastle United 4-0, Everton je na gostovanju pobijedio WBA 2-0, a gostujuće bodove osvojio je i Leicester City porazivši Stoke City 1-0. Sunderland i Tottenham su odigrali 2-2, a na utakmici Crystal Palace - Burnley nije bilo golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranije odigranom susretu, derbiju kola Arsenal i Manchester City su na stadionu Emirates pred 59.000 gledatelja odigrali 2-2. City je vodio 1-0, Arsenal okrenuo na 2-1, no gosti su u završnici susreta izjednačili, a potom u sudačkoj nadokandi dva puta uzdrmali okvir gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Chelsea sa 12 bodova, Swansea City ima devet, a zatim slijede Southampton, Manchester City, Tottenham i aston Villa sa po sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo