CRNOGORCA ZOVU NA OTOK / Chelsea ponudio 25 milijuna eura za Vučinića

Image

Napadač Rome nedavno je produžio ugovor do 2013. i nije voljan mijenjati sredinu, no hoće li odoliti pozivu eurovelikana.

18.7.2009.
16:22
VOYO logo

I dok se nogometaši Chelseaja već nalaze na američkoj turneji, koja će službeno početi subotnjim ogledom protiv sastava iz Seattlea, dio čelništva je u Londonu i još uvijek rješava križaljku za narednu sezonu.

Prijelazni rok za njih nije gotov, pa je tako po navodima engleskog Daily Maila i talijanske Il Corriere dello Sport londonski klub ponudu za crnogorskog reprezentativca, 25-godišnjeg Mirka Vučinića igrača Rome 25 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski klubovi već neko vrijeme pokazuju divljenje spram ovog veznog igrača, koji ima i jasne napadačke sklonosti u igrama Rome i Crne Gore. Prvi je udicu prema Rimu bacio Manchester United, a potom i Tottenham.

No, Vučinić, koji je nedavno produljio ugovor s Romom do 2013. godine,  javno se izjasnio da ne bi volio mijenjati destinaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tek sam produljio ugovor s Romom i osobno nisam za opciju odlaska".

Tako je govorio u vrijeme dok je aktualna bila ponuda Tottenhama. Pitanje je hoće li drugačije reagirati kada je ponuda poslana od strane Chelseaja. Novi trener na Stamford Bridgeu, Talijan Carlo Ancelotti, najveći je zagovaratelj dovođenja ovog 25-godišnjeg nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo