MILIJUNI ZA NAPAD / Chelsea dovodi Torresa za 77 milijuna eura

Image

Preliminarni razgovori s igračem su započeli, Liverpool odbacuje prodaju ali i strahuje za gubitkom napadača. Londončani žele i Pata i Thiaga Silvu, a Milanu daju 77 milijuna eura odštete.

5.5.2010.
10:57
VOYO logo

Carlo Ancelotti preporodio je Chelsea koji je korak do naslova engleskog prvaka, ali i uvjerio vlasnika Romana Abramoviča da posegne duboko u džep i izvadi novac za pojačanja.

Napadačka igra očito se svidjela Rusu koji je odobrio pregovore, a u preliminarnom krugu Chelsea je pred Fernanda Torresa izbacila ponudu od vrtoglavih 77 milijuna eura. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako odbacuje prodaju, Liverpool strahuje za gubitkom Španjolca. Klub je u rasulu, dogodine neće igrati u Ligi prvaka, a i trener Rafael Benitez je na izlaznim vratima. Kako je Španjolac izvan travnjaka zbog oporavka od operacij, ima dovoljno vremena za razmišljanje o više nego izdašnoj ponudi.

No, Ancelotti neće stati samo na Torresu. Odavno se zna kako je talijanski stručnjak "ludo zaljubljen" u nogometno umijeće Brazilca Pata i njegovog sunarodnjaka iz obrane Thiaga Silvu. Kad je napuštao klupu Milana, u London je htio povesti spomenuti dvojac, no tada mu to nije pošlo za rukom. Ovaj put Ancelotti je uvjeren u drukčiji ishod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je za dvojac spremna isplatiti koliko i za samog Torresa - 77 milijuna eura odštete. Iako je dopredsjednik talijanskog kluba Adriano Galliani u startu odbacio bilo kakve primisli prodaje, poglavito 20-godišnjeg Pata, Brazilčev agent dvoji oko ostanka svog stićenika na San Siru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo