ČETVEROSTRUKI SVJETSKI PRVAK RASKINUO S FERRARIJEM I TRAŽI NOVU MOMČAD: / Vettel na rubu potpisa s Racing Pointom

Image
Foto: Profimedia

Odluče li u Racing Pointu raskinuti ugovor s Perezom, koji iza sebe ima dobre rezultate, 30-godišnjeg meksičkog vozača bi sljedeće sezone mogli gledati za upravljačem američke momčadi Haas

16.7.2020.
18:58
Profimedia
VOYO logo

Meksički vozač Sergio Perez, koji trenutačno nastupa u formuli 1 za momčad Racing Point, mogao bi uskoro potražiti drugog poslodavca, ako razgovori između njegove sadašnje momčadi i četverostrukog svjetskog prvaka Nijemca Sebastiana Vettela završe dogovorom o suradnji.

"Koliko ja znam, još uvijek imam ugovor. Vidjet ćemo što će se dogoditi u sljedećim tjednima", izjavio je Perez na konferenciji za medije uoči nedjeljnog nastupa na Velikoj nagradi Mađarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, do kraja srpnja se to može promijeniti. Naime, objavljeno je da u Perezovom ugovoru postoji klauzula o raskidu, koja može biti aktivirana do kraja ovog mjeseca. Naravno, uz milijunsku odštetu.

Image
[VIDEO] KAKAV PEH ZA MLADOG SCHUMACHERA: /

Bio je na putu do pobjedičkog podija, a onda se dogodila katastrofa

Image
[VIDEO] KAKAV PEH ZA MLADOG SCHUMACHERA: /

Bio je na putu do pobjedičkog podija, a onda se dogodila katastrofa

U potrazi za poslom

Sebastian Vettel je nakon razlaza s Ferrarijem u potrazi za opcijom koja bi ga zadržala u svijetu formule 1, no mjesta u velikim momčadima su popunjena za sljedeću sezonu. Racing Point je momčad srednje razine, ali kako će od sljedeće sezone nositi ime Aston Martin, a povezana je s Mercedesom preko motora koji koristi u svojim bolidima, dobar je kandidat za novog Vettelovog poslodavca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravio je puno u ovom sportu. Naravno da bi on bio dobro ime za momčad", priznao je Perez.

Osim Meksikanca, za upravljačem Racing Pointa u ovom trenutku sjedi i Lance Stroll, koji je sin vlasnika momčadi, a time i prilično siguran izbor i za sljedeću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlučan sam ostati ovdje", izjavio je kanadski vozač.

Odluče li u Racing Pointu raskinuti ugovor s Perezom, koji iza sebe ima dobre rezultate, 30-godišnjeg meksičkog vozača bi sljedeće sezone mogli gledati za upravljačem američke momčadi Haas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo