Čelsi u finalu klupskog SP (VIDEO)

Prvak Evrope nadigrao meksički Monterej sa 3:1

13.12.2012.
15:11
VOYO logo

Fudbaleri Čelsija plasirali su se u finale klupskog prvenstva sveta pošto su danas u Jokohami, u polufinalu, savladali ekipu meksičkog Montereja sa 3:1 (1:0).

Evropski šampion bez većih problema srušio je otpor prvaka zone KONKAKAF.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znatno kvalitetniji Čelsi poveo je već u 17. minutu nakon odlične akcije Azara, kada je Mata sa ivice šesnaesterca zatresao mrežu preciznim udarcem. Ostatak susreta protekao je u dominaciji londonskog kluba, koji je otpor protivnika srušio početkom drugog dela.

U roku od tri minuta postignuta su dva pogotka (Tores i autogol Čavesa), pa je Čelsi do kraja rutinski sačuvao nedostižnu prednost. Tim Montereja uspeo je u finišu da postigne samo počasni gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benites je sada u prilici da se drugi put okiti titulom u ovom takmičenju, nakon što mu je to pošlo za rukom pre dve godine na klupi milanskog Intera.

Reprezentativac Srbije Branislav Ivanović odigrao je u dresu Čelsija celu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U borbi za titulu evropski prvak se u nedelju, takođe u Jokohami, sastaje sa brazilskim Korintijansom, koji je juče u prvom polufinalnom meču savladao prvaka Afrike, egipatski Al Ali, rezultatom 1:0. http://www.dailymotion.com/embed/video/xvvsw6

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo