Citroënov showroom / Čarolija u centru Pariza

Image
Foto: PR fotografija

Citroën je upalio Božićna svjetla na izlogu C-42, na najpoznatijoj pariškoj aveniji Champs-Elysées. Pročelje je ukrašeno svečanom svjetlosnom animacijom, dok je konceptualno božićno drvce smješteno u prizemlju.

24.12.2014.
9:52
PR fotografija
VOYO logo

Kako se približava Božić, Citroën za tu prigodu skreće pažnju na svoj izlog C_42 na poznatoj aveniji Champs-Elysées u Parizu, s jedinstvenim osvjetljenjem pročelja u ritmu "Happy Christmas (R)evolution". To je također prilika za izlaganje konceptualnog božićnog drvca u unutrašnjosti, koji preuzima temu zaobljenih kutija, viđenih na štandu marke Citroën.

Kako bi dodatno doživjeli Božić, posjetitelji imaju mogućnost doživjeti snažno uzbuđenje s toboganom «Twist Inside CITROËN». Gigantski tobogan na četiri kata, od 26 m visine i 63 m dužine omogućava spuštanje od zadnje etaže do podruma u nekoliko sekundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova vrtoglava spirala predstavlja arhitektonski podvig i izvor emocija koji će izmamiti osmijeh onima koji ga probaju. Također je kao nadopuna u C_42, predložena animacija WTCC prvenstva «Speed Experience» kao i virtualna partija stolnog tenisa s animacijom «Airbump»

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo