TEŽAK INCIDENT: / Srpski nogometaš isključen jer je nokautirao hrvatskog napadača!

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Hrvatski napadač Ivan Santini u sjajnoj je formi ove sezone. Rođeni Zadranin zabio je drugi gol Caena u važnoj pobjedi protiv Metza 3:0.

18.12.2016.
16:59
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Bio je to njegov osmi gol u sezoni za ovaj francuski klub u koji je došao ljetos. Santini je na dobrom putu nadmašiti prošlosezonski učinak kad je za belgijski Standard zabio 12 golova u 28 utakmica.

Ovaj put bio je precizan izvan 16-erca kad je svladao gostujućeg vratara Didillona. Karamoh je u 20. minuti doveo Caen u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabio četiri minute nakon što je udaren

Ružan incident dogodio se u 57. minuti kad je Milan Biševac zaradio isključenje zbog udaranja Ivana Santinija! To kao da je motiviralo hrvatskog napadača koji se tri minute kasnije upisao u listu strijelaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sane je postavio konačnih 3:0 u 3. minuti sudačke nadoknade.

'Nije lako zabijati u francuskoj ligi'

Santini je nedavno francuskim novinarima otkrio kako bi mu najveći san bio zaigrati za hrvatsku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska ima odlične napadače, možda bih morao ovdje zabiti 25 golova da dobijem poziv! Iako, nije lako zabijati u francuskoj ligi, 10 do 15 golova bio bi dobar učinak", kazao je Santini koji je trenutačno peti strijelac francuskog prvenstva.

Ispred su tek Cavani, Lacazette, Falcao i Plea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Caen je osvojio važne bodove u borbi za ostanak, trenutačno je 16. od 20. momčadi, a ovom se pobjedom bodovno izjednačio s Metzom (18). Na dnu ljestvice iza ove dvije momčadi su Dijon, Nantes i Loirent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://dai.ly/x55lx0e

Balotelli dvostruki strijelac

Mario Balotelli bio je dvostruki strijealc u pobjedi Nice protiv Dijona 2:1. Prvo je talijanski napadač zabio s bijele točke (32.), a zatim i iz igre (50.). Strijelac za goste bio je Tavares (37.), također iz jedanaesterca. Nice je vodeće momčad Ligue 1, s četiri boda više od Monaca koji večeras igra s Lyonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://dai.ly/x55lxoc

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo