službena potvrda / Čačić jednoglasno izabran za novog izbornika Hrvatske

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Kroz hrvatske medije se već danima kao glavni favoriti za izborničko mjesto spominju Ante Čačić i Zoran Vulić, no Čačiću se prije vremena 'omaklo'

21.9.2015.
14:46
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Danas u podne počela je sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) na kojoj je imenovan novi izbornik muške A reprezentacije, nasljednik Nike Kovača s kojim je HNS prije 11 dana raskinuo ugovor.

Iako je presica trebala biti održana u 14 sati kako bi se potvrdila javna tajna, iz HNS-a su javili da je odgođena na 15 sati, nakon koje je Izvršni odbor HNS-a donio jednoglasnu odluku da je Ante Čačić jednoglasno izabran za izbornika Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako jutros još nije bilo službene potvrde, Wikipedia je već u Čačićevu biografiju upisala kako je on novi izbornik hrvatske nogometne reprezentacije.

U subotu nakon oproštajne utakmice Lokomotiva - Split, treneru Lokosa je 'izletjelo' pa je otkrio svoju malu tajnu prije vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pričekajmo službenu potvrdu, ali u subotu sam dobio saznanje da sam jedini kandidat. To je kruna karijere. Sama nominacija mi je na ponos jer funkciji izbornika stremi svatko koji se bavi ovim poslom ", rekao je Čačić.

"Popis će biti složen na vrijeme, ima vremena do ponoći, a utorak će biti presica gdje ćete dobiti sve detalje", dodao je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na njegovo mjesto u Lokosima će doći Sreten Ćuk, dosadašnji trener Dinama B, koji će preuzeti Željko Sopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo