BSK: / Nismo Partizanova filijala

Klub iz Borče odgovorio na optužbe sportskog direktora Crvene zvezde

19.4.2013.
15:46
VOYO logo

Predsednik BSK Borče Ljubiša Đurović izjavio je za Novosti da je sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović indirektno uvredio njegov klub rekavši da su Partizanova filijala.

- Indirektno su čelni ljudi iz Ljutice Bogdana podveli Borčane pod "prćiju" Partizana zanemarivši pritom da se mali klub sa leve strane Dunava grčevito bori za goli život u eliti. Nisu kao argument vrednovali odlične partije belo-plavih u prolećnom delu prvenstva, već navodne patronske odnose sa Partizanom, tražeći unapred alibi za mogući nepovoljan ishod. Činjenice se mogu potražiti i naći u osam odigranih kola - kaže Đurović i uverava da u domaćem prvenstvu nema nameštanja utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Nisam iz te priče. Čast i poštenje su ono što me je uvek vodilo. Mogao bih i ja da postavim pitanje Stojadinoviću koliko su platili Hajduku da igra protiv njih sa omladincima, ali mi to ne pada na pamet jer se i Kuljani časno bore za golu egzistenciju i opstanak, zato i ne dozvoljavam bilo kome da blati BSK i časne ljude u njemu i oko njega. Očigledno da sopstvene neuspehe moraju tražiti u krivici manjih, onih koji nemaju zaštitu - zaključio je prvi čovek BSK iz Borče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike