Sačekuša u tunelu / Brutalno pretučeni nogometaš ujedinio kolege

Image
Foto: fckrasnodar.ru

Nogometaši ruskih prvoligaških klubova zatražili su od Saveza oštru kaznu za Terek iz Groznog nakon što je napadač momčadi Krasnodara Spartak Gognijev pretučen u tunelu stadiona u Groznom.

8.11.2011.
9:45
fckrasnodar.ru
VOYO logo

Udruga ruskih profesionalnih nogometaša zatražila je detaljnu istragu incidenta u Groznom, te oštro kažnjavanje napadača, kao i reforme kako bi se spriječilo nasilničko ponašanje prema igračima.

"Kapetan Krasnodara Gognijev isključen je u petak u susretu rezervnih momčadi Tereka i Krasnodara, a u tunelu ga je dočekala skupina muškaraca odjevenih u policijske uniforme. Uhvatili su ga i izvukli na stranu gdje su ga pretukli palicama. Ovaj nasilnički čin dogodio se pred očima dva dopredsjednika Tereka od kojih je jedan ministar sporta u Čečeniji. Liječničkim pregledom ustanovljeno je kako je Gognijevu slomljeno nekoliko rebara i nos, te je zadobio potres mozga", stoji u priopćenju RSFT-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Tereka negiraju svojum krivicu, te navode kako je Spartak Gognijev provocirao domaće navijače. Sam igrač je izjavio kako on nije bio začetnik incidenta.

"Istina, odgurnuo sam suca i zato sam isključen. Neprimjereno sam reagirao, ali nisam rekao ništa ni navijačima niti dužnosnicima Tereka", rekao je kapetan Krasnodara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo