Rolls-Royce Wraith / Britanski gigant objavio fotku novog modela

Image

Objavljena je prva službena fotografija novog modela Rolls-Roycea, nazvanog Wraith, a koji će biti predstavljen početkom ožujka na ženevskom Motor showu.

23.1.2013.
12:37
VOYO logo

Osvježenje na našem portalu! Sve novosti iz svijeta limenih ljubimaca na četiri ili dva kotača, automobilima, elektromobilima ili hibridima... čitajte u našoj novoj rubrici AUTOMOTO.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wraith će, prema neskromnim najavama iz tvornice, biti najdinamičniji, najjači i najljepši Rolls-Royce u povijesti te tvrtke.

S njime planiraju postaviti nove standarde u ultraluksuznom segmentu i reafirmirati vodeću poziciju Rolls-Roycea kao nosivog stupa automobilskog luksuza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj automobil će ponovno oživjeti jedno od njihovih poznatijih imena za automobile, prvi put upotrebljeno još davne 1938. godine.

Image

Već prema fotografiji koja ne otkriva mnogo, jasno je kako će imati gracioznu i prepoznatljivu siluetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prepoznatljiv iz razloga što već generacijama Rolls-Royceve možemo prepoznati prema nekim zajedničkim stilskim obilježjima bez obzira na to koliko išli ukorak s vremenom. To se zove tradicija!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rubrika AUTOMOTO ponudit će svojim čitateljima svakodnevnu dozu svježih novosti iz svijeta automobilske industrije - priču o novim modelima ili konceptima, novitetima na tržištu ili vijestima bitnim za svakog ljubitelja brzine.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo