UZVRAĆA UDARAC / Briatore će tužiti Nelsona Piqueta

Image

Bivši šef Renaultove momčadi Flavio Briatore, izjavio je kako će vjerojatno tužiti Nelsona Piqueta zbog laži, nakon što mu je odbačena doživotna suspenzija na sudu u Francuskoj.

6.1.2010.
11:55
VOYO logo

PARIZ - Bivši šef Renaultove momčadi u Formuli Flavio Briatore izjavio je da će vjerojatno podnijeti tužbu protiv Nelsona Piqueta nakon što je njegova doživotna suspenzija odbačena na sudu u Francuskoj.

Briatoreu je u rujnu FIA odredila doživotna suspenzija nakon što je bivši vozač Renaulta Piquet kazao da mu je on naredio da se namjerno zabije u ogradu na VN Singapura kako bi pomogao svom tadašnjem momčadskom kolegi Španjolcu Fernandu Alonsu da pobjedi u utrci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski je sud u utorak odlučio da je suspenziju ilegalno nametnulo vrhovno tijelo Formule.

Na pitanje novinara "Gazzetta dello Sport" razmišlja li o tužbi protiv Piqueta Braitore je odgovorio: "Vrlo vjerojatno. Neću zaboraviti bol koju sam proživio taj dan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odvjetnik FIA-e Jean-Francois Prat izjavio je da će se FIA "vjerojatno" žaliti na odluku francuskog suda. Briatore je također izjavio da će nastaviti raditi s Formulinim vozačima "kao uvijek" te da će na sudu ići protiv onih koji su ga ostavili.

"Osim s Heikkijem Kovalainenom i Lucasom Di Grassijem, moj odnos s ostalim vozačima se nije promijenio", kazao je Briatore. "Sada ćemo s odvjetnicima razmotriti situaciju i vidjeti možemo li poduzeti pravnu akciju protiv onih koji su raskinuli ugovor s nama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo