MASSA VIDI NA LIJEVO OKO / Brazilac za tjedan dana na kućnoj njezi

Image

Unatoč dobrim vijestima zasad je teško predvidjeti u kojoj mjeri će ozljeda oka ferrarijevog pilota utjecati na nastavak karijere.

28.7.2009.
14:35
VOYO logo

Odlične vijesti o oporavku 28-godišnjeg brazilskog vozača Ferrarija Felipea Masse javlja njegov osobni liječnik Dino Altman. "Felipe je otvorio ozlijeđeno lijevo oko i vidio nas na njega. Ne postoje nikakvi vidljivi znakovi oštećenja oka", poručio je Altman.

Vozač Ferrarija Brazilac Felipe Massa, koji je u subotnjim kvalifikacijama Formule 1 za VN Mađarske zadobio frakturu lubanje, dobro se oporavlja i uskoro bi mogao napustiti bolnicu u Budimpešti, izjavio je liječnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je u ponedjeljak navečer izjavio kako bi Massa mogao u roku od tjedan dana otići na kućni oporavak.

Ipak, službenik vojne bolnice AEK u Budimpešti, u kojoj se nalazi Massa, dao je znatno oprezniju izjavu. "Massino oko moći ćemo pregledati i provjeriti tek za sedam do deset dana, ne prije toga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom kvalifikacija Massu je pri velikoj brzini u kacigu pogodio predmet koji je ispao sa bolida Rubensa Barrichella (Brawn GP). Zbog toga je Massa izgubio kontrolu i zabio se u zaštitnu gumenu ogradu.

Massa je zadobio frakturu lubanje iznad lijevog oka, te je operiran u budimpeštanskoj bolnici AEK. Šef neurokirurškog odjela te bolnice dr. Robert Veres izjavio je da je zasad teško predvidjeti u kojoj mjeri će ozljeda oka utjecati na nastavak vozačke karijere Felipea Masse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike