Braća Brajan: Kapa dole Zimonjiću i Bozoljcu

Amerikanci ne znaju šta ih je snašlo

7.4.2013.
15:38
VOYO logo

Velika pobeda srpskog dubla protiv favorizovane braće Brajan u četvrtfinalu Svetske grupe Dejvis kupa šokirala je Amerikance.

Najbolji dubl sveta sportski je priznao poraz, a na Boba i Majka Brajana poseban utisak je Ilija Bozoljaz koji je verovatno odigrao partiju života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Moramo da skinemo kapu momcima, nema druge. Odigrali su ceo meč u visokom poenu. Iz asa su uzeli 36 poena, nisu nam davali mnogo prostora, u petom setu naročito. Moram da zahvalim i selektoru Kurijeru jer je četiri i po sata bio uz nas. Publika je takođe bila sjajna. Mrzim samo što sam na poraženoj strani, ali suviše dobra igra ovih momaka - rekao je Bob Brajan. Veliko iznenađenje za američki tim predstavlja Ilija Bozoljac, pošto su očekivali izlazak Viktora Troickog u tandemu sa Zimonjićem. - Cele nedelje smo se spremali za Vikotra, ali negde u podsvesti smo imali da će možda izaći i Novak na teren. Možda bismo bolje prošli da je Troicki izašao na teren. Ilija je bio sjajan, od ovog meča, on ima naše veliko poštovanje dok smo živi - dodao je Majk Brajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo