Arsenal također zainteresiran / Borussia u svoje redove uzima Drmića?

Image
Foto: Daniel Karmann/DPA/PIXSELL

Švicraski reprezentativac vrlo će vjerojatno popuniti klupu Borussije nako što Lewandowski ode po završetku sezone.

10.4.2014.
17:09
Daniel Karmann/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Švicarski reprezentativac hrvatskih korijena Josip Drmić od sljedeće sezone bi mogao biti član Borussije Dortmund, objavio je list Kicker.

Drmić (21) je ove sezone u dresu Nuernberga postigao 16 pogodaka u 28 susreta, a na Svjetskom prvenstvu u Brazilu predvodit će napad švicarske reprezentacije. Ako Nuernberg, koji je trenutno pretposljednji, ispadne u Drugu ligu vrijednost Drmićeva prijelaza bit će 5 milijuna eura, a ako Nuernberg ostane u Bundesligi, klub iz Dortmunda će platiti dvostruko, pod uvjetom da Drmića prije toga ne uzme Arsenal, koji je također zainteresiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo još razgovarali s Josipom, ali on je svakako u vrhu naših planova da sljedeće sezone dovedemo dva napadača", kazao je predsjednik Borussije Hans-Joachim Watzke.

Borussiju ovog ljeta napušta Poljak Robert Lewandowski koji je već potpisao za Bayern. Uz Drmića, Borussia je već objavila kupovinu napadača Herthe Kolumbijca Adriana Ramosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da su i Drmić i Ramos treći i četvrti strijelac Bundeslige s po 16 pogodaka, a na vrhu su naš Mario Mandžukić i Lewandowski s po 17 postignutih zgoditaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo