ne propustite / Boksački spektakl u subotu na RTL-u: David Haye vs. Tony Bellew

Image
Foto: Sky Sports

I ovoga puta prijenos velikog meča pratimo na RTL-u uz stručno vodstvo Filipa Brkića i RTL-ovog stručnjaka i boksačku legendu Željka Mavrovića

1.3.2017.
8:52
Sky Sports
VOYO logo

Uživo iz Londona u subotu, 4. ožujka od 23.25 sati RTL donosi još jednu veliku borbu. Bivši cruiseweight i WBA svjetski prvak, David Haye i aktualni WBC prvak Tony Bellew suočit će se u borbi divova u krcatoj 02 Areni!

Nakon poraza od Vladimira Klička 2011., Hayeu je trebalo godinu dana da se vrati u ring. Pobjeda protiv 'zemljaka' Derecka Chisore je upravo ono što mu je trebalo, no tada se dogodila nova pauza, koja je trajala tri i pol godine. David Haye vratio se u ring u siječnju 2016. i tehničkim nokautom svladao Australaca Marka de Morija te svega tri mjeseca kasnije i švicarskog teškaša Arnolda Gjergjaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj velik i kompletan boksač, bivši prvak i prilično neobičan borac koji je dominirao ringom gotovo jedno desetljeće, zbog čega je prozvan The Cruiserweight kraljem, oslanja se na brzinu i atletsku spremu, no ujedno je i iznimno jakog udarca, što govori i njegov postotak nokauta u borbama od 86,2%. U svoj 36. godini ovog puta u oči će gledati Tonyja Bellewa, trenutnog prvaka prema WBC-u, u cruiseweight, tj. lakoteškoj kategoriji. Sjećamo se obračuna i pobjede Tonyja „Bomber“ Bellewa protiv BJ „El Peligroso“ Floresa, koju smo gledali na RTL-u, no ovog puta Bellew će naći pred boksačem koji zna sve o boksu te će mu predstavljati najteži izazov u karijeri.

„Javnost traži da nokautiram Bellewa, Britaniji je dosta njegovo stalnog blebetanja. Čak u njegovom gradu, Liverpoolu, ljudi su me zaustavljali na cesti i tražili od mene da ga pošaljem u mirovinu. Sredit ću ga. Nokaut će biti spektakularan“, oštro najavljuje David Haye te dodaje da se Bellew jako vara ako misli da ga može pobijediti te da se ovaj još uvijek zamišlja na setu Stalloneovog „Creeda“, u kojem je imao ulogu te da ovog puta nema sretnog završetka za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oštrih izjava ne manjka ni s druge strane. "Nadam se da će tučnjava biti dobra. Nisam vreća ni budala koju će protivnik prebiti. Dokazat ću da je Haye varalica", kaže Tony Bellew.

Budući da je neiskusan u teškoj kategoriji, Bellew ističe da je meč s Hayeom meč velikog rizika za njega jer je Haye vjerojatno najopasniji teškaš na svijetu, kojega svi izbjegavaju. „On je jaki udarač, brz i stvarno dobar. Razlog zbog kojeg sam se želio ogledati s njim je da potvrdim da sam najbolji cruiseweight boksač na svijetu. Ja sam najbolji WBC lakoteškaš na svijetu i to ću potvrditi u borbi s njim. Nemam nikakvu iluziju da je susret s njim veliki rizik, ali i nagrada je isto tako velika“, samouvjeren je Bellew.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ovoga puta prijenos velikog meča pratimo na RTL-u uz stručno vodstvo Filipa Brkića i RTL-ovog stručnjaka i boksačku legendu Željka Mavrovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo