Potrebni mu 'prijatelji milijarderi' / Boksačka superzvijezda želi kupiti Clipperse!

Image
Foto: BigPictures/PIXSELL

Nakon što je Sterling doživotno izbačen iz košarke, boksačka zvijezda Floyd Mayweather je izrazio želju za kupnju kluba.

30.4.2014.
14:41
BigPictures/PIXSELL
VOYO logo

Boksačka zvijezda Floyd Mayweather je otvoreno rekao kako ima želju zajedno s partnerima kupiti košarkaški klub Los Angeles Clippers.

Predsjednik NBA lige Adam Silver je izbacio Donalda Sterlinga, predsjednika kluba od 1981. godine nakon što se našao u središtu skandala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mayweather je tijekom intervjua rekao kako je vrlo zainteresiran za kupnju Clippersa, ali su mu za to potrebni njegovi "prijatelji milijarderi".

"Danas sam nazvao svog savjetnika Ala Haymona te mu zadao zadatak da provjeri možemo li ja, Leonard Ellerbe (izvršni predsjednik Mayweather Promotionsa), Richard Schaefer (izvršni predsjednik Golden Boy Promotionsa) i još nekolicina mojih prijatelja milijardera kupiti Clipperse. Nadam se da možemo. Ovo nije samo prazni govor. Mi to zaista želimo", rekao je Mayweather.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Donalda se jako ocrnjuje u medijima, ali ja ću vam reći ovo: nemam ništa negativno za kazati o tom čovjeku. Uvijek me tretirao s maksimalnim poštovanjem i uvijek me pozivao na utakmice. Govorio mi je 'Floyd, dođi na utakmicu i sjedi pored mene i moje supruge'", dodao je slavni boksač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo