NAJAVIO KRAJ KARIJERE / Bode Miller odlazi nakon ove sezone

Image

Najtrofejniji američki skijaš, Bode Miller, najavio je kako će mu ova sezona najvjerojatnije biti i posljednja u karijeri.

11.2.2009.
21:04
VOYO logo

Najuspješniji američki skijaš svih vremena Bode Miller sprema se umiroviti krajem aktualne sezone Svjetskog skijaškog kupa.

Takvo se što može naslutiti iz njegovih riječi u intervjuu objavljenom na internetskoj stranici universalsports.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Govorim to već pet godina, a još nisam otišao iz skijanja, ali u ovom slučaju mislim da je uistinu došao kraj. Svakom sportašu u jednom trenutku istekne vrijeme, a ovaj je sport zaista zahtjevan", kaže 31-godišnji Miller.

Miller je ukupni pobjednik Svjetskog kupa iz 2008. i 2005. godine, vlasnik dvaju olimpijskih srebra iz Salt Lake Cityja, četiriju zlata i srebra sa Svjetskih prvenstava, pobjednik 31 utrke i to barem jedne iz svake od pet skijaških disciplina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratoloman, medijima zanimljiv zbog osebujnog načina življenja i shvaćanja života, Miller je na svakoj utrci davao svoj maksimum. Iz istog je razloga broj njegovih pobjeda i manji od onoga kakav je uistinu mogao biti. Pogotovo broj njegovih olimpijskih medalja.

"Nisam još u potpunosti raščistio te stvari sam sa sobom, no čini mi se da me na sljedećim Olimpijskim igrama neće biti. Baš bi se to moglo dogoditi, štoviše, takav mi se rasplet čini vjerojatnim", zaključio je kontroverzni skijaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo