HRVATSKI NOGOMET JE SRAMOTA / Boban bez dlake na jeziku raspalio po Mamiću i HNS-u!

Image
Foto: PIXSELL

Legendarni kapetan 'Vatrenih' konačno je progovorio o aktualnom stanju u hrvatskom nogometu. Nije štedio nikoga, ni Markovića, ni Srebrića, a pogotovo je 'raspalio' po Zdravku Mamiću. Pročitajte što je sve Boban izjavio o vrhuški HNS-a!

19.12.2011.
10:42
PIXSELL
VOYO logo

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimir Boban u razgovoru za Sportske novosti pozvao je vodeće ljude Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Vlatka Markovića i Zorislava Srebrića da podnesu ostavke zbog 'sramotnog i nepodnošljivog stanja' u hrvatskom nogometu.

"Marković i Srebrić najodgovorniji su za ovaj cirkus i neoprostivo stanje u našem nogometu. Zato moraju časno otići, a ne nečasno ostati," kazao je Boban.

Legendarni kapetan 'Vatrenih' smatra da hrvatskim nogometom već godinama vladaju 'interes, moć, lova, dealovi, prevare, derutni stadioni, nasilje, te ozbiljni kriminal i korupcija.

"Naš nogomet je sramota. Čitav sustav je godinama kreiran na potpuno krivim temeljima," dodao je bivši igrač Dinama, Milana, Barija i Celte koji smatra kako u hrvatskom nogometu vlada izvanredno stanje te da Vlada preko ministarstva sporta ima obvezu odmah intervenirati.

Boban se obrušio i na izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića.

"Mamić je najutjecajniji čovjek u našem nogometu, ali je hodajuća definicija sukoba interesa. Dinamo je Mamićev kmet, hrvatski nogomet je Mamićev feud, a Mamić vlasnik bez vlasničkog lista", rekao je Boban, te pojasnio zašto ne dolazi na Dinamove utakmice.

"Na utakmice ne idem jer je žalostan i i bijedan klub koji ne poštuje svoje velikane, a ono što je Dinamo napravio Ladiću, Prosinečkom i Cvitanoviću ulazi u opću povijest beščašća. Ti su ljudi ubili sve građansko u klubu, sav taj primitivizam me smeta."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo