SLAVLJE PRIJE SLAVLJA / Bizarna igra u Barcinom avionu uoči derbija!

Image

Neobična scena odigrala se u zrakoplovu kojim su nogometaši Barcelone putovali u Madrid. U jednom trenutku veselo društvo počelo je 'rat' paprinatim avionima. Ležerna atmosfera ipak nije utjecala na Barcinu nastup u derbiju protiv Atletica.

13.5.2013.
9:53
VOYO logo

Video koji je tek počeo kružiti katalonskim portalima prikazuje veselu atmosferu u avionu kojim su nogometaši Barcelone putovali na derbi u Madrid. A sudeći prema količini mobilnih telefona, to neće biti jedina verzija.

El Mundo Deportivo tvrdi da je Dani Alves započeo 'rat' papirnatim avionima, dok je iskusni Xavi  bio najagilniji gađavši nekolicinu svojih suigrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ležerna atmosfera u zrakoplovu ipak nije utjecala na Barcinu nastup u derbiju protiv Atletica jer su igrači Tita Vilanove slavili 2:1 nakon što su gubili 0:1.

Atletico je poveo preko Kolumbijca Radamela Falcaoa u 51. minuti, izjednačio je Čileanac Alexis Sanchez (72), da bi pobjedu Barceloni donio autogol Gabija u 80. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barca je napravila preokret bez Lionela Messija koji je zbog ozljede morao izaći u 71. minuti, a kako je trener Tito Vilanova dotad napravio sve tri zamjene, Barcelona je zapravo dobila dvoboj s igračem manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo