DIVLJAČKI POHOD / Bivši UFC-ov borac uhićen gol u crkvi

Image
Foto: cagetoday.com

Iako je u svijetu borilačkih sportova u SAD-u oduvijek bio poznat kao vrlo osebujna ličnost, Jason Miller je ovaj put pretjerao. Provalio je u crkvu i porazbijao dio inventara, a policiju je dočekao potpuno gol.

14.8.2012.
17:34
cagetoday.com
VOYO logo

Bivši  MMA borac, koji je prvo nastupao za Strikeforce, a potom se donedavno borio u Ultimate Fighting Championshipu (UFC), završio je u pritvoru nakon divljačkog pohoda u jednoj crkvi.

Jason "Mayhem" Miller je tijekom noći provalio u crkvu, uzeo protupožarni aparat i krenuo razbijati sve od reda. Nakon dojave građana, na mjesto događaja stigla je policija koja je Millera zatekla potpuno golog na kauču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je u prisebnom stanju, kažu u policiji. Optužen je za provalu, ali prije toga će odgovarajuće službe obaviti psihijatrijsko vještanje.

Miller nije baš bio uspješan u oktogonu, ali je u svijetu borilačkih sportova u SAD-u oduvijek bio poznat kao vrlo osebujna ličnost, čak je imao i svoju emisiju na MTV-u. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U mirovinu je otišao u svibnju ove godine nakon slabog nastupa na borilačkom turniru UFC 146, pa mu je Dana White dao otkaz. Upravo se s predsjednikom UFC-a 'zakačio' prošloga tjedna preko Twittera poručivši mu "Daj se ubij, Dana White, svi te molimo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike