BIVŠI KLUB NAJVEĆIH SVJETSKIH NOGOMETNIH ZVIJEZDA POTPUNO PROPADA: / Nakon što su izgubili novac, sada im se dogodila nova katastrofa

Image
Foto: Profimedia, Sputnik

Padaju sve niže i niže

22.5.2019.
12:02
Profimedia, Sputnik
VOYO logo

Sjećate li se ruskog nogometnog kluba Anžija iz Mahačkale? To je onaj izuzetno bogati klub iz Rusije, iz grada na obali Kaspijskog mora, koji je velikim novcem uspio privlačiti najpopularnije nogometaše i trenere na svijetu.

Tako su dres te momčadi nosili velikani poput Roberta Carlosa i Samuela Eto'oa, a momčad je trenirao Guus Hiddink.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Anzhi Makhachkala's Cameroonian striker Samuel Eto'o celebrates after the UEFA Europa League Round of 32 football match Hannover 96 vs FC Anzhi Makhachkala in Hanover, northern Germany on February 21, 2013. The match ended 1-1., Image: 154257701, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Od drugih velikih imena koja su nosila žuti dres tu su bili Willian, Lassana Diarra i Juri Žirkov.

Ali, ti dani slave u Mahačkali su očito gotovi. Prvo su se iz kluba povukli bogati investitori, a nakon toga je rezultat počeo jako patiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrhunac toga dogodio se u utorak kada je Anži odigrao neodlučeno s Rubinom i matematički ispao iz prve lige. Osvojio je klub iz Mahačkale samo 21 bod u 29 utakmica, a s takvom uspješnošću ispadanje iz lige jednini je logični ishod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo