NJEMU TO NIJE SPORNO / Bivša zvijezda Napolija: Da, družio sam se s mafijašima

Image
Foto: AP

Lavezzi je to priznao na suđenju Antoniju Lo Rossu, čiji je otac Salvatore šef mafijaškog klana 'La Rosso' u Napulju. Argentinski napadač je kazao kako nije čudno što se družio s mlađim La Rossom jer je u domovini također imao običaj družiti se s navijačima klubova za koje je igrao.

14.11.2012.
7:16
AP
VOYO logo

PARIZ - Napadač francuskog nogometnog prvoligaša Paris Saint-Germaina Argentinac EzequielLavezzi (27) priznao je kako se, dok je bio igrač Napolija, družio s mafijašima, a ponekad čak igrao kompjuterske igrice s njima.

Lavezzi je to priznao na suđenju AntonijuLoRossu, čiji je otac Salvatore šef mafijaškog klana 'La Rosso' u Napulju. Argentinski napadač je kazao kako nije čudno što se družio s mlađim La Rossom jer je u domovini također imao običaj družiti se s navijačima klubova za koje je igrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Antonija sam poznavao kao jednog od šefova navijača Napolija, a ponekad je čak dolazio u moju kuću. To mi nije bilo čudno, jer je u Argentini normalno da se navijači druže s igračima. Čak smo provodili vrijeme igrajući igrice na Playstationu. Sjećam se kako sam ga viđao i na stadionu," kazao je Lavezzi.

Argentinski reprezentativac je svjedočio i o svom odnosu sa drugim članom mafijaškog klana MarcomIoriom. "Kada smo gostovali njemu bi ostavio na čuvanje najvrjednije stvari koje sam imao, primjerice satove," dodao je Lavezzi koji je ovoga ljeta preselio u PSG za 30 milijuna eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo