KOJI SU KRITERIJI? / Bitka za o(p)stanak se jako zakomplicirala

U borbi za ostanak su četiri momčadi, čak tri bi mogle imati isti broj bodova nakon posljednjeg kola. Koji su sve kriteriji u slučaju bodovne izjednačenosti, otkrili smo vam u emisiji RTL Liga.

13.5.2014.
9:12
VOYO logo

Borba za 'goli' prvoligaški život poprimila je dramatične razmjere. Četiri momčadi su 'ugrožene' - Osijek, Slaven Belupo, Zadar i Hrvatski dragovoljac, a na kraju bi čak njih tri mogle biti izjednačene.

U RTL Ligi smo vam otkrili što će se gledati u slučaju istog broja bodova izjednačenih klubova, kao i ostale kriteriji koji će odlučivati tko će biti bolje ili lošije plasiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kako na bitku za ostanak gledati gost emisije Igor Pamić?

"Nezahvalno je govoriti tko ostaje, a tko ispada. Mi smo izravni sudionici te borbe, idemo u Zadar. Definitivno utakmica koja Zadru odlučuje opstanak, znači oni pobjedom sigurno ostaju u svim kalkulacijama. Na nama je da odigramo hrabro, pošteno, što je jedino normalno, teško je prognozirati. Tu se može zatvoriti krug od tri ekipe sa 35 bodova i tu je Osijek najlošiji... Moguć je taj scenariji, vrlo interesantno", zaključio je trener Istre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo