BIO NEZAMJENJIV U POLJSKOJ I UKRAJINI...Strinić: / 'Hrvatska je danas definitivno kvalitetnija'

Image

Hrvatska nogometna reprezentacija nastavlja svoje pripreme za Europsko prvenstvo u Francuskoj. Igrači i stručni stožer trenutno nalaze u Svetom Martinu na Muri gdje će biti do 27.

25.5.2016.
20:07
VOYO logo

Jedan od igrača koji su dobili povjerenje izbornika AnteČačića je i lijevi bek Napolija IvanStrinić. Iako ga nije zvao za prijateljske utakmice u ožujku izbornik je promijenio svoje mišljenje nakon što ga je nedavno posjetio.

Susret s izbornikom

"Susreli smo se poslije jedne utakmice, malo porazgovarali i izbornik je očito bio zadovoljan. Presretan sam što me pozvao nakon godinu i pol dana neigranja za reprezentaciju. S obzirom da sam ovdje naravno da se nadam minutaži, no vidjet ćemo koga će izbornik postaviti. Nisam imao kontinuitet utakmica u Napoliju, ali i to ima dobru stranu jer ću biti odmoran za EP, u najboljim sam nogometnim godinama i dat ću svoj maksimum", izjavio je Strinić za službenu stranicu HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

NEMA ODMARANJA: Vatreni se u žestokom tempu pripremaju za Euro

Image

NEMA ODMARANJA: Vatreni se u žestokom tempu pripremaju za Euro

Osvrnuo se potom i na tijek priprema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskustvo s prošlog Eura

"Malo se osjeća umor nakon težih treninga u zadnja dva dana, ali to je normalno u ovom dijelu priprema. Želimo se što bolje pripremiti u naredna dva tjedna kako bismo na EP-u dali svoj maksimum. Razmišljamo prvo o Moldaviji, trebamo pokušati odigrati što bolje", dodao je branič, koji je s reprezentacijom igrao na prošlom Euru u Poljskoj i Ukrajini.

"Imam iskustvo s EP-a 2012. godine i nadam se da ću ponoviti taj turnir, koji je bio dobar za mene, premda nije bio toliko dobar za reprezentaciju jer nismo prošli skupinu. No, igrali smo protiv finalista Španjolske i Italije. Hrvatska je danas definitivno kvalitetnija, iskusnija i bolja, bit će to drugačije nego 2012. i svi očekujemo prolazak skupine. Češka i Turska također imaju svoje kvalitete i bit će teško u svakom dvoboju. Zato moramo ići korak po korak", završio je Strinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo