'NEMOJTE ME S TIM...' /

Bilić neraspoložen na pressici

Dan nakon pobjede Hrvatske nad Turkom u dokvalifikacijama za EURO 2012., Slaven Bilić je održao konferenciju za novinare. Analizirao je utakmicu iako nije bio najbolje volje.

12.11.2011.
16:12
VOYO logo

Hrvatski izbornik odradio je pressicu s novinarima u Čatežu. Sretan je zbog pobjede, ali smatra da ih čeka veliki posao u Maksimiru.

"I stožer i igrači su još u svlačionici rekli da smo odradili tek pola posla i da nas čeka paklenih 90 minuta u Maksimiru. Svaki drugi pristup bi bio poguban za nas", rekao je Bilić te nadodao "Napravili smo posao tamo, ali ponavljam, imamo veliku prednost i iz nje treba vući pozitivne stvari. Ne moramo dati gol u pet minuta, ali moramo biti motivirani i kvalitetni kao sinoć".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upozorio je i da su nam dva kartona veliki hendikep. Nije htio otkriti što je pričao s Guusom Hiddinkom te je ponovio da ne želi govoriti na pressicama nego na terenu.

"Neću tumačiti planove. Imamo svoj plan, svoj put i toga se držimo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je da će poraz od Turaka iz 2008. uvijek boljeti, ali ne želi koristiti riječ 'osveta"!

Bilića je isprovociralo pitanje o njegovim pobjedama te koja mu je najdraža. Nakon toga na brzaka je otkrio planove za iduće dane uoči uzvratne utakmice.

U videozapisu pogledajte Bilićevu analizu utakmice i reakciju na pitanje novinara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo