Biće 'leba: Igrači Zvezde konačno dobili plate

Čović: Sad više ne postoje razlozi o pričama o gladi i nemaštini

5.3.2013.
19:06
VOYO logo

Fudbalerima Crvene zvezde isplaćen je danas obećani deo zarada u iznosu od od tri do deset hiljada evra po računu.

Prve pare koje su dobili još od novembra prošle godine prvotimci Zvezde će iskoristiti da najverovatnije podmire osnovne životne troškove i vrate dugove nastalih u pomenutom periodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne treba ni govoriti da će motivacija u narednim mečevima domaćeg prvenstva biti daleko veća nego na prve dve utakmice prolećnog dela sezone.

Povodom informacije da je izmiren deo dugovanja igračima oglasio se i potpredsednik kluba Nebojša Čović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je oštro kritikovao izjavu Nikole Petkovića koji je izjavio da igrači bukvalno nemaju šta da jedu.

- Ono što smo obećali, ispunili smo i igračima su uplaćene naknade u iznosu od 150.000 evra neto. Tako su se stekli uslovi da više ne postoje razlozi o pričama o gladi i nemaštini. To više ne sme da bude alibi za bruku i sramotu kakva je bila protiv Rada, na primer. S obzirom na to da smo mi ozbiljan klub, ma šta ko mislio, budu li se nastavile ovakve priče koje su u osnovi neistine biće pokrenuta disciplinska odgovornost za svakog ko na ovaj način izlazi u javnost i time je obmanjuje i nanosi ogromnu štetu Crvenoj zvezdi. Bolje bi bilo da fudbaleri misle na igru i da naprave rezultat koji se od njih očekuje. Neka se javno obraćaju svojom igrom, borbenošću i rezultatima, a ne praznim pričama i alibijima koji brukaju Crvenu zvezdu - rekao je Čović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo